FSMVÜ | FSM UZEM

FSMVÜ Anasayfa   FSMVÜ İletişim    English
UZEM Derslerine Erişim

TRH115 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, TRH116 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, TDE115 Türk Dili I, TDE116 Türk Dili II, ING101 İngilizce I ve ING102 İngilizce II derslerini alan öğrencilerimiz bu dersleri uzem.fsm.edu.tr web adresinden e-ders sistemine erişerek takip edebilirler.

Derslerin ilk üç haftası sisteme yüklenmiş olup, bundan sonra her hafta düzenli olarak eklenecektir.

Bu dersleri seçen öğrencilerimizin kullanıcı adları; Üniversitemiz tarafından verilen mail adreslerinin (Örnek:mail@stu.fsm.edu.tr) @'ten önceki bölümü (Örnek:mail), parolaları ise; mail adreslerinin şifreleri olarak e-ders sistemine tanımlanmıştır.

Öğrencilerimiz Üniversitemiz tarafından verilen mail adreslerini sifre.fsm.edu.tr adresinden öğrenebilecek olup, mail şifrelerini ilgili adresten oluşturabilecek veya sıfırlayabileceklerdir.

Not: Uzaktan Eğitim Sisteminde sorun yaşayan öğrencilerimiz uzem@fsm.edu.tr adresinden destek alabileceklerdir.