FSMVÜ | FSM UZEM

FSMVÜ Anasayfa   FSMVÜ İletişim    English
UZEM Derslerine Erişim

Değerli Öğrencilerimiz,

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde verilen, aşağıda bilgileri bulunan dersleri alan öğrencilerimiz bu dersleri uzem.fsm.edu.tr web adresinden e-ders sistemine erişerek takip edebilirler.

S.N.
Ders Kodu
Ders Adı
ÜSA19101
Türk Dili ve Kültürü I
ÜSA19103
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
ING101
İngilizce I
ING102
İngilizce II
TRH115
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
TDE115
Türk Dili I
TRH116
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
TDE116
Türk Dili II

Derslerin ilk haftası sisteme yüklenmiş olup, bundan sonra her hafta düzenli olarak eklenecektir.

Bu dersleri seçen öğrencilerimizin kullanıcı adları; Üniversitemiz tarafından verilen mail adreslerinin (Örnek:mail@stu.fsm.edu.tr) @'ten önceki bölümü (Örnek:mail), parolaları ise; mail adreslerinin şifreleri olarak e-ders sistemine tanımlanmıştır.

Öğrencilerimiz Üniversitemiz tarafından verilen mail adreslerini sifre.fsm.edu.tr adresinden öğrenebilecek olup, mail şifrelerini ilgili adresten oluşturabilecek veya sıfırlayabileceklerdir.

Not: Uzaktan Eğitim Sisteminde sorun yaşayan öğrencilerimiz uzem@fsm.edu.tr adresinden destek alabileceklerdir.