Değerli Öğrencilerimiz,

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) tarafından yürütülmekte olan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I/II, Türk Dili ve Kültürü I/II ile İngilizce I/II derslerinin 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz dönemi vize sınavlarına kadar olan ders videoları Öğrenme Yönetim Sistemi (LMS) üzerinden erişiminize açılmıştır. Ders videolarını dilediğiniz zaman aralığında izleyebilirsiniz.

Öğrenme Yönetim Sistemine (LMS), Uzaktan Eğitim ve Araştırma Merkezi web sayfasından (uzem.fsm.edu.tr) yönlendirme linkiyle veya lms.fsm.edu.tr linkinden “ÖĞRENCİ GİRİŞİ butonunu tıklayarak ulaşabilirsiniz.

LMS'e ilk defa giriş yapıyorsanız Daha önce giriş yapmadım butonunu tıklayınız. Açılan sayfada TC Kimlik Numaranızı yazarak "Bilgilerimi E-postama Gönder" butonuna tıklayınız. E-postanıza kullanıcı adınız ve şifreniz gönderilecektir.

LMS'e giriş yapabilmek için; Kullanıcı Adınız kısmına Üniversitemiz tarafından verilen mail adresinizin (Örnek: test.ogrenci@stu.fsm.edu.tr) @’ten önceki bölümünü (Örnek: test.ogrenci), Parolanız kısmına ise daha önce sisteme girmiş olduğunuz şifrenizi yazınız.

Şifrenizi bilmiyorsanız veya unuttuysanız Parolamı Unuttum linkine tıklayarak basamakları takip ediniz.

UZEM web sayfasından detaylı bilgi ve kılavuzlara ulaşabilirsiniz. Sorularınızı uzemdestek@fsm.edu.tr mailinden bizlere ulaştırabilirsiniz.