Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Süreci

Sevgili öğrencilerimiz,

Üniversitemizde 2021-2022 eğitim-öğretim yılının bahar döneminde dersler yüz yüze eğitim temelli olarak yapılacaktır. Ancak bölüm ve programlarımızın belirlediği bazı derslerin tamamı çevrimiçi veya karma olarak da yürütülebilecektir. Yüz yüze veya çevrimiçi dersler bölümler tarafından belirlenip web sayfalarında duyurulmuştur.
Sürece ilişkin her türlü bilgilendirmeye, KVKK aydınlatma metinlerine, kullanım kılavuzlarına ve Öğrenme Yönetim Sistemi’ne (LMS/Learning Management System) uzem.fsm.edu.tr web adresinden erişilebilmektedir.
Çevrimiçi veya yüz yüze işlenen derslerin video ve ses kayıtları ile bu derslerden herhangi bir video, ders materyali ve görselin 3. kişilerle paylaşımı veya çoğaltılmasının Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında bir ihlal oluşturacağından hukuki süreç işletilecektir.
Bu çerçevede bahar döneminde yüz yüze ve çevrimiçi derslere dair uzaktan eğitim uygulama esasları ile uygulama esaslarında belirtilen kılavuzlara aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz.

Sorularınızı uzemdestek@fsm.edu.tr mail adresinden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Yeni eğitim-öğretim döneminde sağlık ve başarılar dileriz.

Uygulama Esasları

LMS Kullanım Kılavuzu