2014-2015 Güz Dönemi Final Sınavları Konuları

Değerli öğrencilerimiz,

Uzaktan öğretim yoluyla verilen Türk Dili I ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I derslerinin final sınavları 19 Ocak 2015 Pazartesi günü saat 17:00-18:00 arasında yapılacaktır.

Sınav Yeri
Güzel Sanatlar Fakültesi ve Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu öğrencileri Kandilli Yerleşkesinde,
Edebiyat Fakültesi öğrencileri Üsküdar (Atik Valide) Yerleşkesinde,
İslami İlimler Fakültesi öğrencileri Topkapı Yerleşkesinde,
Mühendislik Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Meslek Yüksekokulu öğrencileri Haliç Yerleşkesinde sınava girecekler.

Sınav Süresi
Sınav tek oturumda yapılacak olup, her dersten 25'er soru sorulacak,
Tek dersten sınava girecek öğrenciler için sınav süresi ilk 25 dakika, her iki dersten sınava girecek öğrenciler için sınav süresi 50 dakikadır.

Sınav Konuları
Türk Dili I: Tüm derslerden (videolardan) sorumlu olacaklardır. Ancak final sınav sorularının çoğunluğu son 6 haftanın konularından olacaktır.
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I: Tüm derslerden (videolardan) ve Erik Jan Zürcher’in "Modernleşen Türkiye'nin Tarihi" adlı kitabının 25 ile 300 sayfalar arasından sorumlu olacaklardır. Ancak final sınav sorularının çoğunluğu son 6 haftanın konularından (Ders 9 ile 14 arası videolar ve kitabın 201 ile 302 sayfaları arası) olacaktır.

Sınav Yerleri
Sınavların uygulanacağı sınıflar web sitemizden 9 Ocak Cuma günü ilan edilecektir.

Sorularınız için;
uzem@fsm.edu.tr

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.
FSM-UZEM

UZEM Dersleri Vize Sınavları Bilgilendirmesi