2014-2015 TRH116 İLE TDE116 DERSLERİ BAHAR VİZE SINAV KONULARI

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II (TRH116) ile Türk Dili II (TDE116) Dersi Vize Konuları

Değerli öğrencilerimiz,

Uzaktan öğretim yoluyla verilen Türk Dili II ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II derslerinin vize sınavları 7 Nisan 2015 Salı günü saat 17:00 -18:00 arasında yapılacaktır.

Sınav Yeri

Güzel Sanatlar Fakültesi ve Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu öğrencileri Kandilli Yerleşkesinde,

Edebiyat Fakültesi öğrencileri Üsküdar (Atik Valide) Yerleşkesinde,

İslami İlimler Fakültesi öğrencileri Topkapı Yerleşkesinde,

Mühendislik Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Meslek Yüksekokulu öğrencileri Haliç Yerleşkesinde sınava girecekler.

Sınav Süresi

Sınav tek oturumda yapılacak olup, her dersten 25'er soru sorulacak,

Tek dersten sınava girecek öğrenciler için sınav süresi ilk 25 dakika, her iki dersten sınava girecek öğrenciler için sınav süresi 50 dakikadır.

Sınav Konuları

Türk Dili II: Tüm derslerden (videolardan) sorumlu olacaklardır. Videoların altında ek olarak ders dokümanları da verilmiştir.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II: Tüm derslerden (videolardan) sorumlu olacaklardır.

Sorularınız için;

uzem@fsm.edu.tr

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

FSM-UZEM