Yaz Okulu

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde okutulan aşağıdaki tabloda belirtilen dersler Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu tarafından Yaz Okulunda açılacak olup, tabloda belirtilen dersleri Tüm Fakülte ve Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz talep etmeleri halinde seçebileceklerdir.

Ders Kodu

Ders Adı

AKTS Değeri

TRH115

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I

TRH116

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II

TDE115

Türk Dili I

TDE116

Türk Dili II

2

Üniversitemizin Yaz Okulu ders kayıtları 27 Haziran-01 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır. Yaz okulunda açılacak derslere kayıt yaptırmak, öğrencinin isteğine bağlı olup, zorunlu değildir.

Yaz Okulunda öğrencilerden alınacak ücretler; derslerin AKTS yüküne göre Mütevelli Heyeti tarafından belirlenir ve kayıt esnasında öğrencilerden tahsil edilir. UZEM bünyesinde okutulan dersler için AKTS ücreti Tüm Fakülte ve Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz için 135 TL olarak belirlenmiştir.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.