FSM UZEM FSM-UZEM

Uzem Dersleri (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-Türk Dili)

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ile Türk Dili I derslerini alan öğrencilerimiz bu dersler uzem.fsm.edu.tr web adresinden e-ders sistemine erişerek takip edecekler.

Bu dersleri seçen öğrencilerimizin kullanıcı adı (öğrenci no) ve şifreleri (TC kimlik no) e-ders sistemine tanımlanmıştır.

Öğrencilerimizin UZEM sistemini kullanmalarını kolaylaştırmak amacıyla hazırlamış olduğumuz tanıtıcı video ve pdf dökümanlarımıza aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Video için tıklayınız..

PDF için tıklayınız..

NOT: Uzaktan Öğretim sistemine erişemeyen öğrencilerimiz uzem@fsm.edu.tr adresine isim, soyisim, öğrenci no, tc kimlik no ve bölümlerini yazarak e-posta ile ulaşmaları halinde, kendilerine sisteme giriş için kullanıcı adı ve şifre oluşturulacaktır.