Yaz Dönemi Uzaktan Eğitim Süreci

Değerli Öğrencilerimiz,

Yaz Dönemi derslerinize 29 Temmuz 2021 tarihi itibariyle LMS üzerinden erişebileceksiniz. İlgili tarih itibariyle 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi derslerine erişiminiz kaldırılacaktır. Güz ve Bahar dönemlerinde LMS üzerinden derslere katılan öğrencilerimiz aynı kullanıcı adı ve şifreleri ile sisteme erişebilecektir.  Yeni kaydolan öğrencilerimiz ise aşağıda sunulan LMS kullanım kılavuzunda bulunan bilgiler doğrultusunda sisteme erişebileceklerdir.

Canlı derslere LMS üzerinden erişim için aşağıda sunulan Zoom kullanım kılavuzunda bulunan bilgiler doğrultusunda @stu.fsm.edu.tr mail adresiniz ile Zoom uygulamasına girmeniz gerekmektedir. Yeni kaydolan öğrencilerimizi Zoom uygulaması zoom.us web sayfasına yönlendirecektir. Açılan sayfada aşağıdaki 2 basamağı uygulayarak entegrasyonu tamamlamanız gerekmektedir.

1. Join Zoom Account ekranında "View Detail and Choose" butonunu seçiniz.
  2. Update Account Information ekranında "Consolidate into Account" butonunu seçiniz ve "Continue" butonuna tıklayınız.

Entegrasyonu tamamladığınızda UZEM LMS'deki linki tıklayarak Waiting Room'da beklemeden doğrudan derse katılım sağlayabileceksiniz.

LMS Kullanım Kılavuzu

Zoom Kullanım Kılavuzu

Uzaktan Eğitim Uygulama Esaslarına ulaşmak için tıklayınız.

Sorularınızı uzemdestek@fsm.edu.tr mailinden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Yaz döneminde sağlık ve başarılar dileriz.

UZEM Dersleri Vize Sınavları Bilgilendirmesi